Dronten: 0321 381 828 info@tolhoekdronten.nl
Zeewolde: 036 522 1272 info@tolhoek.nl

Afgelopen twee jaar is het al te zien geweest op onze show, wij zijn dealer van het nieuwe merk Broson. Broson is een fabrikant in Roosendaal die voor de landbouwsector inschuurapparatuur ontwikkeld en construeert. Het is een hele uitdaging om een nieuwe merk op te zetten in een markt waar al diverse aanbieders zijn.

Wij kunnen gerust stellen dat het inmiddels zijn vruchten begint af te werpen want langzaam maar zeker komen er diverse van deze machines in de Flevopolder te draaien. De eerste stortbakken, transportbanden, duobanden en hallenvullers zijn afgeleverd en hebben reeds gedraaid naar tevredenheid van de gebruikers.

Broson stortbakken
De Broson SB-serie stortbakken is de schakel in de inbrenglijn voor het ontvangen van het geoogste product. De SB-serie zorgt voor het bufferen, doseren en het reinigen, en optioneel voor het sorteren van het gewenste product. Middels diverse opties zoals de automatische capaciteitsregeling zorgt de Broson SB-serie voor een optimale capaciteit van uw inbrenglijn. Diverse combinatiemogelijkheden van sorteer- en reinigingsmodules en type bunker en uittrekbanden, kunnen wij de stortbunker volledig naar klantwens samenstellen.

Broson hallenvullers
De Broson HV-serie is de schakel in de inbrenglijn voor het afleggen van het geoogste product in de bewaarcel. Middels diverse opties zoals het automatische zwenken, wanddetectie en valhoogteregeling wordt de bewaarcel zonder zorgen, semiautomatisch afgevuld. Zo zorgt de Broson HV-serie voor een geautomatiseerd proces. Hierdoor zal een arbeidskracht worden uitgespaard om de bewaarcel af te vullen. Door de robuuste en stabiele bandconstructie is een hoge topbelasting geen probleem. Door diverse opties kunnen wij een hallenvuller volledig naar klantwens samenstellen.

Broson duobanden, kniktransporteurs en voorsorteerders
Naast de stortbakken en hallenvullers levert Broson uiteraard ook duobanden, kniktransporteurs en mobiele voorsorteerders. Alle denkbare opties zijn hierop te verkrijgen. Te denken aan elektrisch hydraulische hoogteverstellingen en frequentiegeregelde bandsnelheden waardoor altijd de ideale snelheid mogelijk is en een hoge capaciteit haalbaar is wanneer dit van belang is. De voorsorteerders zijn in een Broson stortbak te integreren maar ook mobiel te gebruiken achter andere merken stortbakken.

Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid waardoor we aan vele wensen kunnen voldoen.